Spaanse delicatessen Alphen aan den Rijn

Spanje is een geliefd vakantieland voor veel Nederlanders. Dat komt natuurlijk door de zon, de prachtige zee en de heerlijke Spaanse wijn. Hetzelfde geldt voor de Spaanse delicatessen, die passen natuurlijk bij jouw favoriete wijn uit Spanje. Het grootste voordeel van die authentieke Spaanse hapjes is dat je heel even het vakantiegevoel in huis haalt. Daarnaast is het fijn dat je niet zelf hoeft te koken voor de visite. Dat vindt u allemaal op de vertrouwde markt van Alphen aan den Rijn. 

Raak vertrouwd met de Spaanse keuken

Onze Spaanse delicatessen zijn niet alleen heerlijk om te eten voor de liefhebbers die al bekend zijn met de Spaanse keuken. Ook voor de mensen die vaker naar Spanje zijn geweest en nog niet zo vaak tapas hebben geproefd, zijn onze Spaanse delicatessen heerlijk om te eten. U kunt natuurlijk zelf beslissen hoeveel u mee naar huis wilt nemen. Daarnaast heeft u de keuze uit hartige of zoete Spaanse delicatessen. Ook kunt u aan onze marktkraam terecht voor churros, zoetigheden met warme chocolade.

Wij verwelkomen u graag als trouwe klant

Heeft u geen idee wat uw smaak kan zijn? Laat u dan adviseren door de verkopers van Spaanse delicatessen Alphen aan den Rijn. Ondanks dat het soms druk kan zijn aan de marktkraam, nemen wij graag de tijd voor u. Het lijkt ons fijn om u na die eerste keer weer terug te zien. 

Al jaren maken wij veel huishoudens gelukkig met onze marktkraam vol Spaanse delicatessen. U kunt ons vinden op verschillende plekken als;

  • Spaanse delicatessen Alphen aan den Rijn;
  • Spaanse delicatessen Gouda;
  • Spaanse delicatessen Waddinxveen.

Spaanse delicatessen aan huis

Wij bieden een verscheidenheid aan Spaanse delicatessen aan. Denk hierbij aan Spaans vlees, Spaanse ham (Iberico en Serrano) en lomo. Verder kunt u genieten van Spaanse paella, zoutjes, noten, vruchten en koekjes. Haal er een heerlijke Spaanse wijn of sangria bij om het feest compleet te maken. 

Het liefste gaat u zo snel mogelijk weer op vakantie naar Spanje. Elke reis heeft weer voorpret en het is heerlijk om de dagen af te tellen. Het leven in Spanje speelt zich vooral buiten af, omdat het er altijd heerlijk warm is. Een authentiek Spaans tafereel is lekker eten met de hele familie rondom de tafel. Helaas kunt u in Nederland niet elke dag buiten zitten. Wel is het mogelijk om regelmatig te genieten van het Spaanse eten. Haal Spaanse delicatessen Alphen aan den Rijn in huis en waan u even op vakantie in Spanje. Wij zien u graag snel aan onze kraam. 

Menu