Spaanse delicatessen Gouda

Geniet u op vakantie ook zo van heerlijk Spaans eten met sangria? De gedachte aan eten op vakantie brengt altijd weer herinneringen boven. Voor veel Nederlanders geldt dat ook met Spaanse delicatessen. Spanje is namelijk een geliefd vakantieland bij veel Nederlanders. Denk maar aan populaire plaatsen zoals de Costa Brava, Barcelona, Ibiza, Madrid of Valencia. Overal heb je Spaanse restaurants die authentieke Spaanse delicatessen serveren. Bestel er een fles Sangria bij en het Spaanse vakantiegevoel is compleet. Wil je die heerlijke tapas zelf thuis ook eten? Kom dan naar de kraam van Spaanse delicatessen Gouda op de markt van donderdag. 

Heerlijk Spaans eten voor het hele gezin

Als u lekker eten haalt, dan wilt u dit natuurlijk met het hele gezin doen. Bij Spaanse delicatessen Gouda is er genoeg keuze aan hapjes voor het hele gezin. Zowel jong als oud kan genieten van een echte Spaanse paella, heerlijke nootjes, Spaanse Iberico ham, Serrano ham of chorizo. 

Zoetigheden bij Spaanse delicatessen Waddinxveen

Zijn uw kinderen liefhebbers van zoet eten? Haal dan uw hart op bij Spaanse delicatessen Gouda. Voor heerlijke Spaanse zoete hapjes bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan koekjes, kleine gebakjes en vruchten. Wij weten zeker dat uw kinderen van deze Spaanse zoete delicatessen zullen houden. Uiteraard kunt u hier als volwassene ook lekker van smullen. Ook kunt u aan onze marktkraam terecht voor churros, zoetigheden met warme chocolade.

Als u van kokkerellen houdt, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen niet alleen kant-en-klare Spaanse delicatessen. Ook als u graag zelf de paella thuis vers wilt bereiden, kunt u bij ons alle benodigde ingrediënten halen. Bij Spaanse delicatessen Gouda hebben wij alle producten voor paella. De ervaren thuiskoks kunnen meteen aan de slag. De beginnende thuiskoks geven wij graag advies hoe zij de paella het beste kunnen bereiden. 

Mediterraans eten vindt u op de Hollandse markt

Voor echte Spaanse delicatessen hoeft u gelukkig niet meer helemaal naar Spanje. Die vindt u ook bij Spaanse delicatessen Alphen aan den Rijn. Wat vindt u bij ons aan de kraam: 

  • Authentieke Spaanse hapjes zoals u die in Spanje in een restaurant krijgt.
  • Gezelligheid aan de kraam – wij herkennen u als u vaste klant bent.
  • Kant-en-klare hapjes of heerlijke ingrediënten om thuis zelf Spaans te koken.
  • Zoete Spaanse delicatessen voor de kinderen, als toetje na de maaltijd of voor bij de Spaanse likeur/koffie
Menu