Spaanse delicatessen Waddinxveen

Vindt u het fijn om thuis uitgebreid te tafelen? De Spaanse keuken is hier uitermate geschikt voor. Als u regelmatig op vakantie naar Spanje bent geweest, herinnert u zich vast nog wel de warme avonden waarop u uitgebreid de tijd nam voor Spaanse tapas. 

Dankzij Spaanse delicatessen Waddinxveen heeft u de mogelijkheid om een beetje Spanje in huis te halen. Aan onze kraam vindt u Spaanse delicatessen in overvloed. Haal bij ons de kant-en-klare Spaanse delicatessen die u het lekkerste vindt. Het enige dat u hoeft te doen is een heerlijke Spaanse wijn of goede sangria in huis te halen. Dek de tafel voor de visite die samen met u mee genieten van authentieke Spaanse delicatessen. Kom dus gauw langs en haal het zomerse gevoel vast in huis!

Thuis Spaans koken – wij helpen u op weg

Als u voor gemak gaat, dan vindt u het vast fijn dat wij kant en klare Spaanse delicatessen verkopen die u thuis diect kunt serveren. Houdt u juist van koken? Koop dan bij ons de losse ingrediënten waarmee u zelf de heerlijkste Spaanse gerechten maakt. 

Bij ons koopt u Spaanse delicatessen die u op vakantie in de beste Spaanse restaurants heeft gegeten. Denk hierbij aan chorizo, Spaanse ham (Iberico en Serrano), lomo en paella. Bij Spaanse delicatessen Waddinxveen koopt u bovendien de rijst en de andere ingrediënten voor een authentieke Spaanse paella. Daarnaast verkopen wij zoete Spaanse delicatessen die u kunt opdienen als toetje of voor bij de koffie. Of geniet van de koekjes of vruchten bij bijvoorbeeld Licor 43.

Spaanse delicatessen van de markt

Voor pure gerechten hoeft u niet diep in de buidel te tasten. Bij ons koopt u relatief voordelige Spaanse delicatessen van de allerbeste kwaliteit. Wij kunnen onze kosten laag houden omdat we met een kraam op de markt staan. Bezoek ons in de volgende plaatsen: 

  • Spaanse delicatessen Alphen aan den Rijn (woensdag);
  • Spaanse delicatessen Gouda (donderdag op de kaasmarkt en zaterdag);
  • Spaanse delicatessen Waddinxveen (vrijdag).

Kom snel bij ons langs en zet binnen mum van tijd een heerlijke maaltijd met Spaanse delicatessen op tafel. 

Spaanse delicatessen voor ieder wat wils

Onze Spaanse delicatessen zijn voor de hele familie – de gerechten variëren van mild tot pittig en van hartig tot zoet. Kinderen houden vooral van de zoete taartjes, vruchten en koekjes. Volwassenen houden van alle Spaanse delicatessen die wij verkopen. Van zowel de ham, de zoutjes, paella, chorizo en Spaanse hammetjes. Kom snel bij ons langs aan de marktkraam en vraag naar ons uitgebreide assortiment. U kunt bijvoorbeeld ook bij onze marktkraam terecht voor churros, zoetigheden met warme chocolade.

Menu